Det har länge varit tal om en comeback i blågult för Sveriges stolthet Zlatan Ibrahimovic. Enligt uppgifter från en rad olika källor kan vi nu bekräfta att 39-åringen gör landslagscomeback i det kommande VM-kvalet. Enligt landslagschefen Stefan Pettersson kommer truppen att plockas ut den 16:e mars.

Det var ett tag sedan vi såg Zlatan Ibrahimovic i det blågula stället. Faktum är att det vara så länge sen som 2016. Efter det omtalade mötet i november förra året mellan Janne Andersson och Zlatan Ibrahimovic så väcktes förhoppningar extra mycket om att få se Zlatan i det svenska landslaget igen. Dock vet ingen riktigt vad som sas mellan de fyra ögonen men landslaget skrev i ett uttalande att det ska ha varit ett bra snack. Det hemliga möte blev av efter att Zlatan under hösten sagt att han saknade det svenska landslaget.

 

Sverige börjar VM-kvalet mot Georgien hemma på Friends Arena den 25 mars. Sedan spelar man Kosova borta den 28 mars följt av en träningsmatch hemma mot Estland den 31 mars.

 

Zlatan Ibrahimovic, vår störste fotbollsspelare genom tiderna, har spelat 116 landskamper där han noterats för hela 62 mål i det blågula stället.