Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter
Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter

Om oss

Välkommen till Unknown Betting! Vi levererar dagliga speltips, matchanalyser och rekar utöver det vanliga. Våra speltips gör skillnad. Vi kan odds.

Unknown Betting grundades av Niklas och Rickard Kjellander. Två spelintresserade bröder som besitter en stor kunskapsbredd inom odds och betting. Sport och Betting har länge varit en stor del i deras liv. Detta har byggt upp den fina kompetens som dessa herrar besitter.

Under hösten 2017 fick vi in många önskemål om att skapa någon typ av plattform där vi offentligt delar med oss av våra rekar och speltips. På den vägen skapades Facebook gruppen, Unknown Betting. Gruppen slog igenom snabbt och vi växer för varje dag som går. Eftersom Facebook gruppen blev en sådan succé bestämde vi oss för att starta en hemsida också. Vårt primära mål är att bli störst och ledande i Sverige inom just spelförslag och rekar på alla tänkbara sporter och ligor. Vi har tipsen för dig som älskar Ishockey, Fotboll, Basket, Baseboll, MMA och E-Sport. Vi har och kommer alltid att ge våra följare seriösa och högkvalitativa speltips.

Alla våra rekare bokför allt spelande på personliga spreadsheets. Det gör att du som tar del av våra speltips kan se hur det går och har gått tidigare. Vi är att lita på helt enkelt. Vi kan hjälpa dig att tjäna pengar på något av det roligaste som finns, odds och betting. Vi tillhandahåller de bästa speltipsen ihop med de bästa oddsen så att du kan maximera dina vinster. Vi håller också koll på spelbolagens olika kampanjer och erbjudanden. Hos oss kan du jämföra bonusar hos olika spelbolag och hitta det bolag som erbjuder de hetaste bonusarna. Ska du spela så är det ju lika bra att göra det smart eller hur? Med utgångspunkt på vår hemsida kan du vara säker på att inte missa några extra bra erbjudanden. Den här sajten och vår Facebook grupp är våra två huvudplattformar. Vill du öka dina chanser att vinna stort? Då ska du följa oss.

Om oss

Niklas Kjellander

Niklas, vår expertis inom ishockey! Han har flera års erfarenhet inom betting och vet vad han sysslar med. Eftersom han spenderat så mycket tid på olika bettingsidor vet han allt om hur betting fungerar och hur man ska betta på bästa sätt. Han är en mångsidig rekare och besitter en stor kunskapsbredd i de flesta sporterna. Specialiteten ligger definitivt på ishockeysidan och är det någon som kan hockey så är det Niklas.

Niklas följer utvecklingen inom ishockey in i minsta detalj och kan all väsentlig statistik på sin hands fem fingrar. Han kan allt om både NHL, SHL, KHL och alla andra spelvärda ligor. Det är det som gör honom så träffsäker. Vi kan bekvämt säga att de är få personer som slår hans hockeyrekar! Hörnspel och målspel är även två favoritspel som ofta syns i rampljuset av hans rekar. Tänker du betta på en ishockeymatch gör du klokt i att kolla vad Niklas har att säga först. Dessutom kan du med lite tur även få hjälp att hitta det spelbolag som ger dig bäst odds på just den match du tänkt spela på.

Niklas har bjudit våra följare på många fina vinster och system med hög utbetalning! Alla rullade snöbollar får vi heller inte missa!

Favoritlag

Rickard Kjellander

Rickard

Rickard, eller namnet han fått från sina följare, NBA Guden. Han har en enorm bredd på sina bettingkunskaper men det är i basket och närmare bestämt NBA som han är som bäst! Det är få i Sverige som slår honom på fingrarna inom basket och NBA. Eftersom han lägger ner så mycket tid på att titta på matcher och studera statistik om spelare och lag blir hans rekar och bettingtips otroligt träffsäkra. Med sin skyhöga vinstprocent har han bjudit sina följare på massvis med fina vinster. Hans NBA 3-Steg är helt klart en favorit bland hans följare och har oftast slutat med succé och bra med klirr i kassan.

Eftersom Rickard är en riktig statistiknörd kan man lita på att hans rekar alltid är av högsta klass. Han gräver fram spelvärda matcher ifrån de mest okändaste ligorna i Japan hela vägen till de stora ligorna, Champions League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Premier League etc. Är det någon som hittar spelvärda odds så är det Rickard. Nyligen kunde han stoltsera med inte mindre än sjutton raka singlar i rad. Det är rejält med klirr i kassan både för honom själv och alla som valde att lyssna på honom.

Favoritlag

MLB Rekaren

MLB Rekaren, vår livsnjutare och MLB expert! Han är sedan flera år tillbaka bosatt i delstaten Florida. Bettingen och spelandet har länge varit en stor del av hans liv och något som han länge livnärt sig på. I och med att detta är hans jobb så ägnar han hela dagarna åt att analysera basebollmatcher, hits, homeruns och allt annat som är väsentligt. Han kan allt om alla olika lag och spelare. Behöver vi ens säga att han har stenkoll på sina områden och spel? Att MLB är hans hemmaplan är det inget snack om i och med att detta är hans jobb.

Han har bjudit på sanslösa vinststreaks och kuponger utöver de vanliga. Gillar du också baseball och betting. Då är den här killen din bästa vän. NHL är också en favorit och ett område som behärskas väl. I och med att vår eminente rekare bor i USA har han lättare tillgång till amerikanska nyhetssändningar och sportkanaler. Han har en unik möjlighet att få all information om sina sporter på ett sätt som vi andra inte har. Detta gör honom överlägset bäst på det han gör.

Favoritlag