Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter
Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter

VIP

Inbjudningslänken skickas ut i slutet av varje månad.

Unknown Betting VIP är vår betaltjänst för dig som vill ha det där extra. Här får du tillgång till alla våra spel, allt från pre-games och live-betting till snöbollar. Du får även tillgång till alla vår Snöbollar utan krav på att följa uppläggens regler. För en liten månadskostnad kommer våra spelexperter att ta dina siffror till nästa nivå! Vänligen läs igenom allt.

 

Månadskostnad – hur betalar jag?

– Månadskostnaden är 399 kr. Du betalar snabbt och säkert via Swish. Välj mellan att scanna vår QR-Kod eller att manuellt knappa in telefonnumret.

Senast den sista dagen av månaden kommer du att få ett SMS eller Mail med en inbjudningslänk till den låsta chatten där alla spelen delas. Om du önskar kvitto på ditt köp, skriv din mail i meddelandet på din Swish betalning.

Vad ingår i paketet för 1 månad?

– Minst 30 speltips

– Tillgång till alla våra Snöbollar utan krav på regler

 

Vilka dagar delas spelen?

– Allt beror på spelutbudet men oftast mest speltips under helgerna.

 

Vart delas spelen?

– I en låst chatt i appen Telegram.

 

Vill du testa vår VIP-tjänst i 1 månad?

– Skicka ett mail till oss: vip@unknownbetting.se

ENDAST 1 TESTMÅNAD PER PERSON

Den första dagen varje månad stängs VIP-tjänsten och de som betalat för månaden kommer att få tillgång till VIP-tjänsten. Exempel: Betalar du i November har du tillgång till VIP hela December. Betalar du i December har du tillgång till VIP hela Januari.

Kom ihåg att betting är betting vilket betyder att vi aldrig kan lämna garanti på att varje månad slutar med profit. Vi kan däremot garantera att i längden är vår tjänst alltid profitabel.

1 Månad
VIP
399 kr
Minst 30 spel & alla Snöbollar

Betala genom att scanna QR-koden nedan eller knappa in telefonnumret manuellt. Vill du ha kvitto på ditt köp? Skriv din mail i meddelandet på din Swish-betalning.

123 076 36 49