Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter
Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter

speltips

Speltips

Våra speltips och rekar är bland annat baserade på statistik och den kunskap vi har samlat på oss om den aktuella sporten och lagen. Vi har koll på all nödvändig statistik för olika klubbar ner till enskilda spelare. Det är det som gör oss så framgångsrika och att våra speltips kan kvalificeras som högkvalitativa rekar och speltips. Ju mer man vet desto lättare är det att betta rätt. Vi har specialister inom de största områden vilket gör att varje spelexpert kan hålla ännu bättre koll på just sin sport.

 

Speltips Fotboll

Vi har koll på mängder av ligor inom Fotboll världen över men främst de stora ligorna. Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Allsvenskan, ja listan kan göras lång. Våra Fotbollstips baseras på kunskap och matchstatistik ända ner på spelarnivå. Vi ger dig djupgående statistik, information om lagen och det senaste nytt.

 

Speltips Ishockey

Ishockey bevakas extra hårt av vår Ishockeyexpert Niklas. Det han inte kan om Ishockey är inte värt att veta. Gillar du att betta på Ishockey så gör du klokt nog att följa Niklas. Han kommer att ta ditt spelande till nya höjder. Kunskapen för Ishockey är även bred hos våra andra rekare. Vi ger dig Ishockey speltips från alla de stora ligorna som till exempel NHL, KHL, SHL, Liiga, Extraliga, DEL och HockeyAllsvenskan.

 

Speltips Basket

Basket är som störst i USA och NBA. Inom speltips för Basket dominerar vår rekare Rickard. Han håller koll på alla matcher, spelare och vet precis vilka som är på topp och vilka som är i en svacka. Vill du spetsa till det lite? Spela NBA 3-steg och vinn stort med Rickard.

 

Rekar

En rek är ett speltips baserat på rekognosering. Någon har gjort sin hemläxa och läst på om ett visst lag eller en viss match och delar sina kunskaper med dig. Det kan vara att det ska regna enligt väderleksrapporten när en viss Fotbollsmatch ska spelas. Kanske finns det spelare i det ena laget som presterar dåligt på blött gräs? Då kallas det för en rek och det kan hjälpa dig att betta rätt i matchen. En rekare läser noga på i förväg och delar sina insikter med dig. Med hjälp av en riktigt bra rek kan du ha turen att hitta spel till extra höga odds.

 

Betting på olika sporter

Det finns mängder av olika sätt att betta på olika sporter. Du kan förutom att placera pengar på vem som kommer att vinna en match spela på hur många mål som kommer att göras i en match, vem som kommer att göra första målet, hur många mål ett visst lag kommer att göra och mycket mer. Du kan även spela på flera matcher i ett och samma vad, detta kallas för kombinationsspel. Du kan till exempel spela på att Liverpool kommer att vinna, Manchester City kommer att göra minst två mål och Washington Capitals vinner första perioden. Med vår hjälp blir det enklare att pricka rätt. Vi tipsar dig om de bästa matcherna och de bästa oddsen. Gör som vi gör, vi vinner oftast, och då vinner även du.

 

Vill du spela smart? Börja hos Unknown Betting

Vi på Unknown Betting har gedigen erfarenhet av att betta på sport. Vi erbjuder ett brett utbud av rekar från olika sporter. Vi är inte nöjda fören vi blivit störst och ledande i Sverige inom just spelförslag och rekar. Och när vi väl nått dit, ja då har vår resa bara börjat. Gör som tusentals andra och bli en vinnare du också. Börja ditt spelande hos UnknownBetting.se

VANLIGA FRÅGOR OM SPELTIPS

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra speltips och betting tips.

Hur ofta och när delar ni era speltips?

Vi har som mål att dela minst 1 speltips varje dag. Det finns tillfällen då vi ligger under ribban men oftast hittar du något nytt varje dag på vår hemsida.

Vi försöker alltid att vara ute i så god tid som möjligt med att dela våra speltips. Vi jobbar hårt med att ha ute rekarna minst 1 dag före matchstart.

Vart hittar jag dagens bästa speltips?

Hos oss, Unknown Betting. Med flera år inom branschen och den expertis vi besitter har vi bevisat år efter år att vi har det som krävs för att få stämpeln - Dagens Bästa Speltips.

Om du vill ha det där lilla extra och nivån över så bör du spana in vår VIP-tjänst. För en liten månadskostnad får du tillgång till våra absolut bästa speltips.

Vilka sporter och ligor delar ni speltips för?

Vi täcker följande sporter: Fotboll, Ishockey, Basket, Baseboll, E-Sports och MMA.

I våra speltips kan du räkna med spel från de största ligorna till mindre kända ligor för sporterna ovan.

Vilka bettingsidor är bäst för att rygga era speltips?

Vi rekar främst våra spel hos spelbolag som har plattformarna Kambi och SBTech, men även en del andra. Vi rekommenderar dig att kika in våra bonuslistor för betting och sedan välja någon som faller dig i smaken. Samtliga spelbolag hos oss är väl anpassade för våra speltips.