Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter
Speltips Oddsbonusar VIP Betting Nyheter

Bettingsidor

Bästa Bettingsidor

Betting på nätet har blivit allt mer populärare under de senaste åren och i samband med det så har marknaden expanderat en hel del i form av fler bettingsidor. Förr spelade nästan alla bara hos Svenska Spel men idag ser det helt annorlunda i Sverige. Att allt fler spelare lämnar Svenska Spel och söker sig till andra bettingsidor är inte så konstigt då Svenska Spel ligger efter på många fronter. Några betydande faktorer och ibland helt avgörande är bland annat spelutbudet, oddsen, snabba uttag, app och spelkänslan på bettingsidan. Detta är något som Svenska Spel halkat efter med och därför förlorat många spelare.

Hos en spelare är spelupplevelsen väldigt viktig och i många fall helt avgörande om man kommer spela vidare på bettingsidan eller ej. Ställ dig frågan om du stannar kvar och spelar på en bettingsida med låga odds, ingen app och långsamma uttag när det finns flera betting sidor som erbjuder bättre odds, app och snabba uttag.

Smaken är som baken är det är därför svårt att säga vilken eller vilka bettingsidor som är bäst. Men de flesta spelarna är överens om att de bettingsidor med lättnavigerad hemsida eller mobilapp, brett spelutbud tillsammans med höga odds, bra betalningsmetoder och smidiga spelfunktioner är de som är bäst.

 

Svenska Bettingsidor

För att verka på den svenska marknaden så behöver ett spelbolag inneha något som heter svensk licens. Svensk licens var något som blev aktuellt i samband med att det svenska spelmonopolet slopades och den nya spellagen kom till, detta den 1 Januari 2019. Spellagen medför bara positiva saker för alla svenska spelare. Nedan följer några av fördelarna med svensk licens:

– Allt spelande sker säkert med personligt BankID. 

– Insättningsgränser för Varje dag, vecka och månad.

– Smidiga verktyg som ger full kontroll på spelandet.

– Spelpaus – Ett avstängningssystem för spel med pengar som gäller i hela Sverige. En avstängning kan inte ångras innan bestämd tid är klar och gäller för alla spelbolag som har svensk licens.

– Alla vinster är skattefria.

En bettingsida med svensk licens är en garanti på att sidan är seriös och att ditt spelande alltid är säkert. Vi på Unknown Betting samarbetar bara med svenska bettingsidor och avråder alla att spela hos spelbolag utan svensk licens.

Idag finns det ett helt gäng svenska bettingsidor och nästan varje månad kommer det en ny. Vi uppdaterar ständigt våra listor och jämför alla svenska bettingsidor med svensk licens, nya som gamla. 

 

Nya Bettingsidor

Som vi var inne på tidigare så är bettingsidorna många och en ny skapas nästan varje månad. Att hålla kolla på nya bettingsidor och vilken som är den senaste kan vara svårt, men med hjälp av vår hemsida och våra listor kan du enkelt hitta de nya bettingsidor.

Eftersom att marknaden och konkurrensen är väldigt tuff så krävs det en hel del för nya betting sidor för att ha en chans att bli omtyckt och populär. Sidans användarvänlighet är ofta en avgörande faktor men även vad för produkter som erbjuds, hur oddsen ser ut, välkomstbonus eller ej och vad för betalningsmetoder som finns. 

Topplistan – Nya Bettingsidor:

Expekt

Casumo

TurboVegas

Snabbis

CampoBet

Lucky Sport

TipWin

Pixel.Bet

 

Betting sidor med BankID

Ett av kraven hos spelbolag med svensk licens är att samtliga spelare behöver identifiera sig med BankID. Detta medför en trygg och smidig spelupplevelse samtidigt som det möjliggör snabba uttag och enkel registrering. När du spelar med BankID behöver du aldrig logga in med användarnamn och lösenord utan det räcker med att ange din personliga kod i BankID-appen och vips så är du inloggad. För att avsluta din spelsession så räcker det med att stänga ner sidan, det går också bra att logga ut genom knappen. Om du inte väljer att ta ut pengarna på ditt spelkonto så förvaras de tryggt hos spelbolaget tills nästa gång du loggar in för att spela.

Bettingsidor och spelbolag med BankID ger ett bra kvitto på att sidan är seriös och trygg att spela på.

 

Bettingsidor Trustly

Det finns bara fördelar för betting med Trustly. Trustly är tillsammans med Swish marknadens snabbaste metod när det kommer till alla transaktioner. Både insättningar och uttag sker direkt vilket betyder att man får mer tid för det man älskar och är ute efter, att betta. Att betta med Trustly är inte bara enkelt och snabbt utan även säkert. Trustly är uppkopplat till BankID där du som spelare måste verifiera dig med din personliga kod. Glöm användarnamn och lösenord som kan glömmas bort eller komma i fel händer. Detta är de största anledningarna till varför vi starkt rekommenderar bettingsidor med Trustly.

 

Betting sidor utan registrering

Efter att BankID trillat in i spelbranschen så förändrades en hel del. Det blev bland annat enklare att registrera ett konto hos spelbolagen. Fler spelbolag hoppade på fenomenet betting utan konto, även känt som spela utan registrering, och satsade hårt på detta. Betting utan konto eller spela utan registrering betyder att man inte behöver genomgå en krånglig registreringsprocess för att spela hos ett ny bettingsida. Du slipper även skicka in en massa dokument, såsom körkort, bankutdrag, kreditkort etc. för att kunna göra ett uttag. Istället räcker det 

 

Bettingsidor med Swish

Betting med Swish är väldigt smidigt och enkelt. Betalningsmetoden blev aktuell hos spelbolagen i samband med den nya spelregleringen 2019. Eftersom att Swish är Sveriges populäraste betalningsmetod så var det inte konstigt att några bettingsidor öppnade portarna för betting med Swish. 

Allt fler bettingsidor börjar haka på trenden och titt som tätt ser vi spelbolag som börjar med Swish. Dock är listan för bettingsidor med Swish inte så lång som man kan önska i dagsläget. Men framtiden ser ljus ut och vi kan därför förvänta oss att listan fylls på med tiden.

Med Swish kan du både göra insättningar och uttag hos spelbolag som erbjuder tjänsten. Kom ihåg att du behöver ett fungerande BankID för att kunna swisha.   

 

Kampanjer & Bonusar hos Bet Sidor

Kampanjer och bonusar förhöjer spelupplevelsen, speciellt för nya spelare som registrerar sig hos en bettingsida. Som ny kund har du alltid rätt till en välkomstbonus om spelbolaget erbjuder en sådan. En välkomstbonus kan vara alltifrån en insättningsbonus som matchar din första insättning till ett riskfritt spel som gör att du kan spela valfri match helt utan risk, pengarna tillbaka vid förlust.

Gällande kampanjer hos bettingsidor så kan det variera en del. De största spelbolagen kan erbjuda någon form av kampanj varje vecka medans de mindre spelsajterna släpper något nytt ibland. 

Håll utkik på vår hemsida eller på bettingsidan du spelar hos för att inte missa någon kampanj.

 

Spelfunktioner hos Bettingbolag

För att ett en bettingsida ska bli populär och omtyckt så krävs det en del och något som är viktigt är vad för spelfunktioner sidan har. Nedan följer några spelfunktioner som uppskattas bland spelarna.

Cash-Out

Statistik

– Bet Builder

– Livestreaming

– Livebetting

Cash-Out: Stäng/casha ut placerade spel både innan matchstart och live.Det finns även bettingsidor som erbjuder delvis cash-out vilket betyder att du kan plocka ut en del av insatsen. Det går även att ställa in cash-out automatiskt. När önskad summa är uppnådd så stängs spelet och pengarna kommer direkt till spelkontot. 

Statistik: Det blir allt vanligare att bettingsidor erbjuder matchstatistik inför matcher. Främst matcher från större event och ligor. Tack vare detta kan du se hur lagen presterat den senaste tiden, ligans tabellställning och mycket mer. 

Bet Builder: En populär och uppskattad spelfunktion som gör det möjligt att blanda olika spelval från en och samma match.

Livestreaming: Allt fler bettingsidor erbjuder livestreaming till sina kunder. Det betyder att du gratis kan följa matchen du spelat på direkt på plattformen hos spelbolaget.

Livebetting: Att spela på matchen live höjer bettingupplevelsen ordentligt. Oddsen uppdateras i realtid och spelvalen är många. Alltifrån vilket lag som gör nästa mål till nästa inkast och hörna.

 

Oddsbonusar hos Bettingsidor

Att nyttja en oddsbonus i samband med att man registrerar sig hos en ny bettingsida har enligt oss bara fördelar. Alla oddsbonusar ger dig alltid mer att spela för i form av insättningsbonus, gratisspel eller riskfritt spel. Det är därför klokt att tacka ja till en oddsbonus om en sådan erbjuds. Gratis är gott och det är precis vad en oddsbonus är.

Spelbolagen erbjuder en rad olika oddsbonusar men de vanligaste är de tre vi nämnde tidigare. För dig som spelare så är det viktigt att hålla koll på bonusens regler och villkor då dessa skiljer sig en hel del från spelbolag till spelbolag. Denna information kan du hitta här på vår hemsida ihop med varje bonus och spelbolag, men även inne på varje spelbolags hemsida.

 

Betalningsmetoder på Bettingsidor

För insättningar och uttag så erbjuder spelbolagen ett gäng olika betalningsmetoder. En del bettingsidor erbjuder mer alternativ att välja mellan och en del mindre. Det är vanligt att några betalningsmetoder förekommer på många ställen, Mastercard/VISA och Trustly är två av dem. Hos varje spelbolag finns det tydliga listor på vilka betalningsmetoder man erbjuder sina kunder. Något viktigt att tänka på är att vissa betalningsmetoder endast är möjliga för insättningar och inte uttag. Denna information finns alltid hos spelbolaget i fråga. 

Nedan följer en lista på de vanligaste och populäraste betalningsmetoderna hos bettingsidor.

– Mastercard/VISA

– Trustly

– Swish

– NETELLER

– Skrill

– Paysafecard

 

Betting sidor med bäst appar

Bettingsidor med störst företag bakom sig är oftast de som erbjuder bäst appar. Det är därför inte konstigt att LeoVegas, Unibet, Bethard och Betsson är några av spelbolagen som har vassast appar. Våra favoriter är LeoVegas och Unibet. Två klockrena appar med snygg design och snabb plattform.

BETHARD ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
UNIBET ODDSBONUS
100 SEK i gratisspel
Omsättningskrav: 0x
Lägsta odds: 0
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
LEOVEGAS ODDSBONUS
100 SEK i gratisspel
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
COOLBET ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 6x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
BETSSON ODDSBONUS
Gratisspel 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.50
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
NO ACCOUNT BET ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
10BET ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 3x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
CASUMO ODDSBONUS
Få 100 SEK Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.60
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
WILLIAM HILL ODDSBONUS
100 SEK Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
COMEON ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.00
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
NORDICBET ODDSBONUS
Gratisspel 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.50
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
FASTBET ODDSBONUS
Höga odds
Omsättningskrav: -
Lägsta odds: -
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
SNABBIS ODDSBONUS
Snabb på alla fronter
Omsättningskrav: -
Lägsta odds: -
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
888SPORT ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 8x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
MR GREEN ODDSBONUS
100 SEK Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
BETWAY ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 6x
Lägsta odds: 1.75
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
SCANDIBET ODDSBONUS
Snabba Uttag
Omsättningskrav: -
Lägsta odds: -
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
PAF ODDSBONUS
99 Free Spins 
Omsättningskrav: 0x
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
BETFAIR ODDSBONUS
Gratisspel 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.50
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
HAJPER ODDSBONUS
100 SEK Ultrabet
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: -
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
BETSAFE ODDSBONUS
Gratisspel 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.50
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
SPEEDYBET ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 16x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
SNABBARE ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
CAMPOBET ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 5x
Lägsta odds: 1.50
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
PINNACLE ODDSBONUS
Ger spelare mer
Omsättningskrav: -
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
LUCKY CASINO ODDSBONUS
Spela för 100 SEK riskfritt
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 2.00
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
CASINOSTUGAN ODDSBONUS
200 Free Spins
Omsättningskrav: 0x
Lägsta odds: 0
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
EXPEKT ODDSBONUS
100% upp till 100 SEK
Omsättningskrav: 1x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
TIPWIN ODDSBONUS
100% upp till 1000 SEK
Omsättningskrav: 5x
Lägsta odds: 1.80
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
SMARKETS ODDSBONUS
100 SEK riskfritt
Omsättningskrav: 0x
Lägsta odds: 0
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare
TURBOVEGAS ODDSBONUS
Unik Plattform
Omsättningskrav: -
Swish
BankID
App
Snabba uttag
Endast nya spelare

VANLIGA FRÅGOR OM BETTINGSIDOR

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna om Bettingsidor.

Vilka bettingsidor är bäst?

Alla spelare föredrar olika och därför är detta en smaksak. Dock är det vanligt att de större spelbolagen erbjuder bäst betting i form av stort spelutbud, höga odds osv.

Vilka bettingsidor har välkomstbonus?

Nästan alla bettingsidor erbjuder en välkomstbonus till nya kunder. I vår lista för bettingsidor hittar du vilka spelbolag som har en välkomstbonus och vilka som inte har.

Vilka bettingsidor har svensk licens?

På vår sajt hittar du bara bettingsidor och spelbolag med svensk licens. Om du vill ha en komplett lista så finns det en hos spelinspektionen.se

Vilken bettingsida har bäst odds?

Oddsen levereras av olika leverantörer där de två största är Kambi och SBTech. Bettingsidor som har någon av dessa två ligger alltid i framkant när det kommer till höga odds.

Vilka betting sidor har snabba uttag?

I vår jämförelselista kan du enkelt se om en bettingsida har snabba uttag eller ej. I boxen vid respektive betting sida har du svaret.

Bäst betalningsmetoder för betting?

Trustly och Swish.