Vår populära VIP-tjänst blir nu ännu bättre och smidigare. Med vårt nya betalningssystem behöver du inte längre vänta på inbjudan. Betala på hemsidan och bli inbjuden direkt till VIP-chatten!

Här är kan du läsa mer om vårt nya betalningssystem, främst hur det fungerar men också fördelarna med det.


 

Nytt betalningssystem för VIP-tjänsten

Få inbjudan direkt

Med vårt nya betalningssystem är det nu möjligt att betala för VIP-tjänsten (Platinum) direkt här på hemsida och således få omedelbar tillgång till VIP-chatten. Du kommer alltså att få din unika inbjudningslänk automatiskt och direkt efter genomförd betalning. Detta genom både ett mailutskick till e-postadressen som du angivit i samband med köpet samt direkt på skärmen efter du betalat.

Enkelt, snabbt & säkert

Den främsta fördelen med det nya betalningssytemet är utan tvekan inbjudningsprocessen som nu inte längre sker i slutet av varje månad utan istället direkt. Men självklart också att det nu går att välja mellan flera olika betalningsmetoder samt att vi accepterar betalningarna från hela världen.

Så fungerar det

Det är både enkelt och går snabbt. Nedan följer steg för steg på hur du gör.

  1. Väl inne på https://www.unknownbetting.se/vip, välj VIP Platinum genom att klicka på knappen “KÖP NU!”
  2. Skriv in dina uppgifter och välj sedan betalningsmetod, Stripe checkout eller Swish.
  3. Genomför betalningen och sedan skickas du automatiskt tillbaka till vår sida.
  4. Allt klart! Klicka nu på “Gå med i VIP-kanalen” för att ansluta dig till chatten. Din unika inbjudningslänk har också skickats ut till din e-postadress.

 

Betalningsmetoder

Vi accepterar nu betalning via följande betalningsmetoder: Swish, Google Pay, Apple Pay, Mastercard och VISA.

 

Viktig information

Det är fortfarande möjligt att betala manuellt till vårt Swish-nummer. Men ha då i åtanke att inbjudan inte sker direkt utan manuellt som tidigare och detta senast den sista dagen i månaden innan den aktuella månadsperioden. Vi rekommenderar därför alla att betala direkt över hemsidan, men självklart valfritt!

På VIP-sidan hittar du allt du behöver veta om vår VIP-tjänst. Allt från hur tjänsten presterar i siffror och vad som ingår för kostnaden 699 kr till vilka spelbolag vi rekommenderar, regler och villkor och svar på de vanligaste frågorna.