Vem är favorit till att vinna skytteligan i Fotbolls-VM 2022?

 

Alla fotbollsspelare vill vinna VM i deras karriär. Men är det något extra en anfallare drömmer om är det nog att vinna skytteligan i ett Fotbolls-VM sammanhang. Nedan listar vi oddsen på favoriterna till att vinna just skytteligan i Fotbolls-VM 2022 Qatar. Det är samma spelare som var favorit i EM senast som toppar listan. 

 

Vem tar hem skytteligan i Fotbolls-VM 2022

 

Spelbolagen har favoriserat Harry Kane till att ta hem skytteligan i Fotbolls VM 2022 och oddset är satt på 7.60 i skrivande stund. Harry Kane är en offensiv spets i det Engelska landslaget och brukar trivas i den Engelska tröjan. England har en relativ enkel grupp i VM så förutsättningarna är goda att Engelsmannen ska vinna skytteligan.  

Harry Kane Fotbolls-Vm 2022

 

Hur vi på Unknown Betting Tippar

 

När det gäller att tippa att någon ska vinna en skytteliga finns det flera saker att ta hänsyn till. Har spelaren haft en bra säsong i klubb laget? Blev lottningen bra? Spelar han i ett land som kan gå långt i turneringen?  Våran peng ligger på Karim Benzema till 13 gånger pengarna. Benzema är just nu en av världens hetaste anfallare under våren och spelar för Frankrike som borde gå långt i turneringen.