CampoBet är ett av de nyare namnen inom spelbranschen. Under 2018 slog man upp dörrarna men efter att den nya spellagen trätt kraft i Sverige så har man inte synts till på den svenska marknaden förrän nu!

 

CampoBet är tillbaka och ihop med återkomsten har man tagit med sig en välkomstbonus som minst sagt är vass, faktiskt marknadens bästa i skrivande stund. CampoBet välkomnar alla nya kunder med en matchning på 100 % upp till 100 kr. Det betyder att när du gör din första insättning på 100 kr så får du 100 kr extra att spela för, totalt 200 kr. Standard bonus tänker du? Ja, men det är under bonusens villkor som CampoBet tar första priset! Bonus- och insättningssumman måste omsättas till låga 5x mot oddset 1.50!

 

Inte nog med den generösa bonusen, CampoBet erbjuder en läcker och lättnavigerad hemsida som är väl genomtänkt. Spela på de största matcherna och populäraste ligorna till oddsen som tål att jämföras. Att fotboll står i centrum märks tydligt och man erbjuder spelval som passar alla typer av spelare. Hörnspel, målspel, målskytt – you name it! CampoBet använder sig av de senaste och vanligaste metoderna vid både insättning och uttag vilket ger dig en säker och trygg upplevelse.

 

Bolaget är ett så kallat Pay'N Play vilket betyder att du inte behöver skapa ett konto för att spela utan det räcker med att logga in via ditt BankID. Uttag sker i en rasande fort och pengarna når ditt konto inom några minuter.