Den populära spelsidan CampoBet har fått sig ett ansiktslyft!

En av de hetaste nya bettingsidorna just nu har gjort en omfattande uppgradering av sin webbplats. Utöver att snygga till sajten och göra den mer modern och användarvänlig introducerar CampoBet nu ett helt nytt spelkoncept.


Snyggare och smidigare design

CampoBet lanserades 2018 och blev snabbt populär för deras konkurrenskraftiga odds och omfattande sportutbud. Den enda egentliga nackdelen var att designen kändes lite förlegad och att navigeringen kunde förbättras.

Nu har man helt gjort om hemsidan som både ser snyggare ut och har en layout som är mer lättanvänd. En av de stora förändringarna är huvudmenyn som är mer framträdande vilket gör det enklare att ta sig runt och utforska sajten. Vi gillar också den nya loggan som ger ett mer fräscht och modernt intryck.

 

Troféhallen – en ny dimension av spänning

För att göra spelstunden lite mer spännande har CampoBet också introducerat något som heter “Troféhallen.” När du spelar samlar du in poäng som sedan kan bytas ut mot kort som visar bilder av olika guldpokaler.

Troféhallen är som det låter en samlingsplats för alla troféer du samlat i olika sporter. Det är en typ av gamification som till mycket liknar den man hittar på systersajten Betinia med deras 3D-modeller av kolosser. Utöver fotboll kan du än så länge låsa upp trofésamlingar för tennis, hockey och basket.

Troféerna i sig har dessvärre inget monetärt värde eftersom spellagen inte längre tillåter VIP/lojalitetsprogram. Det är dock en riktigt kul grej som såklart hjälper CampoBet att stå ut bland mängden av bettingsidor.

 

Nya spelare får en välkomstbonus

Som de flesta spelbolag ger CampoBet en bonus när du börjar spela. Gör såhär för att ta emot deras välkomsterbjudande:

  1. Gå till CampoBet genom vår länk genom att klicka här.
  2. Tryck på ”Hämta bonus”.
  3. Välj ”Spela nu” och logga in med BankID.
  4. Välj din bonus.
  5. Sätt in minst 100 kr att spela för. Klart!