Helgen är på ingång och det välkomnar vi med en kombination plus en schysst kampanj! Till kombinationen kan vi tillsammans med Snabbare erbjuda alla nya kunder att spela vår kupong utan att äventyra sina egna pengar.

 

Satsa 800 kr och ha chansen att vinna 14 000 kr eller få hela insatsen tillbaka om lappen inte sitter. Kampanjen är dessutom helt fri från omsättningskrav. Vilket betyder att du kan ta ut pengarna direkt, oavsett resultat.

Nedan följer steg för steg på hur du ska göra för att ta del av erbjudandet samt kupongens spelval.

 


 

Såhär gör du:

1) Klicka på knappen nedan “SPELA REVANSCHEN“.

2) Bli kund hos Snabbare genom att verifiera dig med ditt BankID.

3) Gör din första insättning på 800 kr. Glöm inte att välja rätt välkomstbonus – Revanschen.

4) Rygga vår kombination genom att välja exakt samma spel som finns på bilden längre ner här i inlägget. Glöm inte att du måste klicka i Revanschen-pengarna tillbaka vid förlust på din betslip innan du lägger spelet.

5) Klart! Om kupongen sitter så vinner du 14 000 kr. Pengar som du kan ta ut direkt. Om den inte sitter så får du hela insatsen tillbaka, alltså 800 kr. Insatsen betalas tillbaka som en bettingvinst vilket betyder att du kan göra ett uttag på pengarna direkt om du inte vill spela mer.

VIKTIGT: Det kan ta upp till 24h innan du ser Revanschen-bonusen på ditt konto under din betslip.

Gillar du inte vår kupong och hellre vill spela en egen? Det går utmärkt att använda Revanschen-bonusen för egna spel – lycka till!