Helgen är på ingång och nu kan vi äntligen börja snacka spelutbud! Ett fullspäckat sådant med säsongspremiär för bland annat engelska Premier League och tyska Bundesliga. Detta välkomnar vi med en kombinationen innehållande sex spel plus en grym kampanj.

Tillsammans med spelbolaget Hajper kan vi erbjuda alla nya kunder att spela kupongen utan att äventyra sin insats. Satsa 500 kr på kupongen och ha chansen att vinna 10 545 kr eller få hela insatsen tillbaka om kupongen inte sitter. Kampanjen är dessutom helt fri från omsättningskrav. Det betyder att du kan ta ut pengarna direkt, oavsett vinst eller förlust.

Nedan följer steg för steg på hur du ska göra för att ta del av erbjudandet samt kupongens spelval.


 

Såhär gör du

1) Klicka på knappen nedan “SPELA KUPONGEN UTAN RISK“.

2) Bli kund hos Hajper genom att verifiera dig med ditt BankID.

3) Gör din första insättning på 500 kr. Välj sedan välkomstbonusen – Utrabet.

4) Rygga vår kombination genom att välja exakt samma spel som finns på bilden längre ner här i inlägget. Glöm inte att du måste klicka i Ultrabet-bonusen på din betslip innan du lägger spelet.

5) Klart! Om kupongen sitter så vinner du 10 545 kr, pengar som du kan ta ut direkt. Om den inte sitter så får du hela insatsen tillbaka, alltså 500 kr. Insatsen betalas tillbaka som en bettingvinst vilket betyder att du kan göra ett uttag på pengarna direkt om du inte vill spela mer.

VIKTIG INFORMATION: Det kan ta upp till 24h innan du ser Ultrabet-bonusen på ditt konto under ditt betslip.

Gillar du inte vår kupong och hellre vill spela en egen? Det går utmärkt att använda Ultrabet-bonusen för egna spel – lycka till!