Pengarna tillbaka på mitt senaste spel här på hemsidan. Embiid missa matchen så spelet togs bort, dock var jag helt rätt ute i själva reken då Giannis gjorde ännu en gång flest poäng av alla spelare i all-star matchen. Vårat extra spel satt däremot. Där jag tipsa om att Team Lebron skulle vinna matchen vilket man gjorde, grattis!

 

Speltips

Tisdagens speltips kommer från ishockeyligan KHL och slutspelet. Det är 8-delsfinaler som pågår och jag har spanat in match 4 mellan Sp. MoskvaCSKA Moskva där storebror leder serien med 3-0 och kan nu avgöra. CSKA Moskva har visat vem som bestämmer i Moskva och vann första mötet med 1-0 på övertid sedan 5-1 och nu senast 3-0. Laget man har är betydligt bättre än vad Spartak Moskva är och nu när Lars Johansson storspelar i målet ser jag inte hur denna serie ska kunna vända. Jag tror att CSKA avgör i match 4 och därför spelar jag CSKA Moskva vinnare. 

 

Sp. Moskva

Slutade på 8e plats i ligan Western Conference och man lyckades knipa den sista platsen till slutspelet. Där fick man möta värsta tänkbara motstånd sin storebror CSKA Moskva som man tidigare haft det väldigt svårt mot. Nu ligger man även under i matchserien med 0-3 och behöver göra något för att ha en chans att vända detta. Ett desperat Sp Moskva är inget bra och jag tror man inte kommer ha en chans och får tacka för sig i match 4 redan. Truppen håller inte mot CSKA och man har bara en bra kedja med Lehtera och Shirokov.

 

CSKA Moskva

CSKA Moskva vann Western Conference med 9 poäng före SKA Petersburg, börjar nästan bli vanligt att säga detta men CSKA Moskva är en klass för sig i KHL. Truppen tycker jag däremot har försvagat något denna säsong då man blev av med sin första målis och sina två största stjärnor till NHL. Men tydligen har man klarat sig bra ändå. Nu leder man serien i 8-delsfinalen mot sin lillebror med 3-0 i matcher. Lars Johansson har tagit på sig ansvaret som första målvakt och laget är favoriter till att ta hem slutspelet. Nu kan man alltså avgöra denna serien i match 4 redan och jag tror man vill få gjort detta, så man får någon dag extra vila till kvartsfinalerna drar ihop sig.