Vi matar vidare med alla härliga vinster och den grymt fina formen! Torsdagen bjuder på italiensk fotboll i form av Serie A där vårt fokus ligger på dagens enda match, Roma – Torino!

 

Matchen:

Två målrika lag som ligger högt upp i måltabellen för ligan. Torinos matcher snittar 4.2 mål per match och Roma 3.6 mål. Lagen kommer till torsdagens match med en bra målform – Roma på 11:6 och Torino 7:11. Mkhitaryan och hans Roma står som tunga favoriter när Torino gästar, vilket egentligen inte är så konstigt när man just nu är ligans formstarkaste hemmalag. Senast man förlorade hemma på Stadio Olimpico var den 2 Juli. Sämre ser det ut för Torino som haft det tungt på bortaplan den här säsongen – 1-1-3. Även fast man inte fått med sig så många poäng så har man gjort 8 mål på sina 5 bortamatcher.

 

Speltips:

En helt klart sevärd match, om man föredrar en fotbollsmatch innehållande mycket mål! Här ska det smälla på ordentligt och jag ser ingen anledning att matchen slutar under 3 mål. Sett till både målformen och målsnittet hos båda lagen så är ett överspel här solklart! Målkanonerna Belotti, Mkhitaryan, Veretout och Dzeko är även dem till vår fördel.

Torsdagens speltips blir därför Asian Över 3 Mål till fina 1.61 med 2 units in! Bäst odds hittar jag hos Bethard.

 

Lycka till vid rygg!!