Målspelet från Bundesliga under lördagen satt tidigt under första halvleken – grattis till den! Formen har vaknat till liv och jag har bjudit på många pre- samt livespel under helgen som rättats med grönt – skönt att dela vinster med er igen! Vi tuffar vidare mot söndagen där veckans sista speltips hämtas från heta mötet mellan Roma – Inter!

 

Matchen:

Söndagen bjuder på ett mycket intressant möte i Serie A, i form av Roma som tar emot Inter hemma på Stadio Olimpico. Båda lagen kommer till matchen med en fin form i bagaget. Roma som bara tappat poäng i 1 match under sina 5 senaste och likaså är det för Inter. Endast 3 poäng som skiljer lagen åt i tabellställningen där det är Inter som står högst upp, andraplats.

Lagens offensiver fortsätter att producera mål för sina lag och efter 16 omgångar står Roma med målskillnaden 35:24 och Inter 41:21. Den magiska duon i Inter, Lukaku och Martinez, har tillsammans gjort 21 mål och är anledningen till varför man just nu är ligans målrikaste framåt. Roma är inte mycket sämre dem i spetsen! Laget styrs av Mkhitaryan, Veretout och Dzeko som tillsammans gjort 22 mål.

 

Speltips:

Två lag med både tunga målsiffror framåt och skickliga profiler! Att därför målmarknaden är av störst intresse är det inget snack om. Senaste mötet mellan lagen slutade 2-2 och mycket talar för en repris denna söndag! Här klickas målspelet BLGM + Över 2.5 Mål: JA hos Bethard till fina 1.80. Ska vi säga 2-2?