Speltips:

Tisdagens speltips kommer från Champions League och omgång 3 i grupp A. Det blir ett möte som innebär topp mot botten av gruppen. PSG mot Red Bull Leipzig. Här är hemmalaget Paris ganska klara favoriter i matchen och jag tror på en 2-0, 2-1 vinst för hemmalaget. Vi spelar PSG som vinnare och över 1.5 mål för laget. Spelet finner du hos Betsson och får 4 units från mig.

 

PSG:

Franska stor klubben PSG har blandat och givit hittills av Champions League. I första mötet mot Belgiska Club Brugge spela man 1-1 och imponerade inget i matchen. Trots den svaga insatsen så studsa man tillbaka direkt i omgång två mot Man City där man spela riktigt bra och vann med 2-0. Messi fick äntligen presentera sig för klubben med sitt första mål och nu kommer man till match med en bra form. Senast i helgen vann man med sin B-trupp mot Angers och flera av spelarna har fått vila sig längre än vad tyska motståndet har fått.

 

RB Leipzig:

Tyska Leipzig har verkligen inte fått den start man önskat sig i Champions League. I första omgången mot Man City blev man krossade och helt förnedrande med siffrorna 6-3. I den andra omgången mot botten tippade Club Brugge förlora man även den matchen med 1-2. I ligan går det även där knackigt med en 8e plats. Något måste hända för klubben men att ta 3 poäng på bortaplan i Parc Des Princes känns nog ganska omöjligt denna tisdag.