Fredagens speltips plockar vi från NHL och tredje rundan mellan New York Islanders och Boston Bruins. Efter två raka hemmamatcher för Boston och ställningen 1-1 är det nu Islanders tur. Vi klickar ett överspel i New York under fredagens match!

 

Målrik serie:

Efter två målrika omgångar har det nu blivit dags för Game 3. Under första rundan fick vi se ett starkt Boston Bruins som komfortabelt vann med 5-2. I andra rundan, senaste matchen, var matchen jämnare och det krävdes förlängning för ett avgörande. New York Islanders plockade sin första match i serien efter att ha vunnit med 3-4 (3-3).

Båda Islanders och Boston har varit heta på offensiven både under matchserien och senaste matcherna innan. Efter två matcher mellan lagen har det blivit totalt 14 mål (1 OT).

 

Speltips:

Bäst spelvärde hittar vi på målmarknaden där spelbolagen ger bort ett fint odds på en för låg lina. Fredagens speltips från Game 3 mellan New York Islanders och Boston Bruins blir Över 4.5 i matchen. Spelbolag med SBTech erbjuder högst odds. Jag spelar hos Bethard som ger 1.71 på linan och går in med 4u!