Fredagens speltips plockar vi från NHL och tredje rundan mellan New York Islanders och Boston Bruins. Efter två raka hemmamatcher för Boston och ställningen 1-1 är det nu Islanders tur. Vi klickar ett överspel i New York under fredagens match!

 

Målrik serie

Efter två målrika omgångar har det nu blivit dags för Game 3. Under första rundan fick vi se ett starkt Boston Bruins som komfortabelt vann med 5-2. I andra rundan, senaste matchen, var matchen jämnare och det krävdes förlängning för ett avgörande. New York Islanders plockade sin första match i serien efter att ha vunnit med 3-4 (3-3).

Båda Islanders och Boston har varit heta på offensiven både under matchserien och senaste matcherna innan. Efter två matcher mellan lagen har det blivit totalt 14 mål (1 OT).

 

Speltips

Bäst spelvärde hittar vi på målmarknaden där spelbolagen ger bort ett fint odds på en för låg lina. Fredagens speltips från Game 3 mellan New York Islanders och Boston Bruins blir Över 4.5 i matchen. Spelbolag med SBTech erbjuder högst odds. Jag spelar hos Bethard som ger 1.71 på linan och går in med 4u!