Speltips:

Var några dagar sedan jag tipsa här på hemsidan och nu tycker jag det är dags igen. Med 3 raka vinster på just UB.SE så hoppas jag kunna fortsätta leverera. Tisdagens speltips hämtas från Serie A där det endast är 3 omgångar kvar av ligan. Jag har spanat in mötet mellan hemmastarka Napoli som gästas av Udinese. Två lag som verkar älska att spela blgm och det blir just mitt spel för dagen. Napoli har spelat blgm i 5 raka hemmamatcher, medans gästerna Udinese har spelat 6 raka på bortaplan. Vi spelar båda lagen gör mål till oddset 2 x degen hos TurboVegas.

 

Napoli:

Bara 3 omgångar kvar av serie a så hittar vi laget på en 3e plats med poängen 70. Mellan andra platsen och 5e platsen skiljer det endast 3 poäng och det krävs nog för Napoli att gå felfritt resten av omgångarna, om man nu ska säkra en plats för cl kommande säsong. Juventus och Milan slåss även de om platserna och har 1 match mindre spelad än Napoli och ligger bara 1 poäng bakom. Så full fart framåt för hemmastarka Napoli på tisdag.

 

Udinese:

Laget har egentligen inget att spela för då man ligger på en 11e plats i ligan som betyder ingenmansland. Trots det har man fortfarande levererat framåt och gjort mål i 6 raka bortamatcher mot lag som Atalanta och Milan. Mot just Napoli har man hittat målet i 4 raka möten.