Söndagens speltips hämtas från Italien och Serie A där det blivit dags för omgång 34 mellan Napoli och Cagliari. Här bjuder jag på en Bet Builder som dubblar insatsen, häng med till Neapel!

 

Matchen:

Det börjar att dra ihop sig i Serie A och både Napoli och Cagliari är det långt ifrån över, mycket står på spel! Napoli fightas om en CL-plats medans Cagliari har kniven mot strupen och kämpar för sin överlevnad i ligan. Formen är god hos båda lagen men något bättre hos Napoli. Att Insigne och hans ljusblåa står som favoriter under söndagen är det inget snack om. Absolut att gästande Cagliari har minst lika mycket på spel som Napoli men klasskillnaden mellan lagen ska göra sitt.

Faouzi Ghoulam och David Ospina har fortfarande problem med sina skador och missar söndagens match, annars full trupp för Napoli!

 

Speltips:

Att Napoli ska vinna den här matchen kan vi spika direkt. Dock är oddset något för lågt för min smak och därför lägger vi till ett kanonspel från hörmarknaden, lyssna på denna. Cagliari har ett hörnsnitt på 4.42 och på bortaplan 3.88. Napoli har under sina senaste matcher hållit nere motståndarnas hörnor och bara släppt till över 4 hörnor i 2/5 senaste matcher. Nämnvärt är då att man har spelat mot lag som Juventus, Inter och Lazio. Detta tillsammans med att Cagliari inte gjort mer än 4 hörnor mot Napoli i 5/5 senaste inbördes gör hörnvalet enkelt. Cagliari Under 4.5 Hörnor är ett måste!

 

Bet Buildern är byggd hos LeoVegas och går att rygga riskfritt via knappen.

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!