Speltips:

Söndagens speltips kommer från Premier League där ett toppmöte ska äga rum. Manchester United – Liverpool om vi nu ens kan kalla det ett ¨toppmöte¨ då hemmalaget ligger i skrivande stund på en sjätte plats och utanför EL/CL platserna. Efter hur lagen visat upp det senaste och att gästerna får vila en dag längre så blir mitt spel. Pengarna tillbaka vid oavgjort Liverpool. Högsta odds finner vi hos Betsson. 

 

Man United:

The Red Devils inledde säsongen bra efter att Ronaldo anslöt sig till laget. Efter fem spelade omgångar hade man vunnit fyra och spelat oavgjort en match och en fin målproduktion på tretton mål. Nu står man på 8 spelade omgångar och sjunkit i ligan där man hittas på en sjätte plats. Förlust mot Aston Villa med 0-1 och Leicester senast med 4-2. Just i den senaste matchen visa man upp en hemsk defensiv med Maguire som tabba sig helt och två gånger om dessutom. En viktig match har man tidigare i veckan i CL mot Atlanta och innebär att man få en dag mindre vila till söndagens match. 

 

Liverpool:

Laget har den fina raden 5-3-0 och är fortfarande obesegrade i PL. Efter åtta spelade omgångar ligger man på en andra plats i ligan med poängen 18 och mål-raden 22:6. Offensiven har hittills varit PL’s bästa med en het Salah som gjort 7 fullträffar och delar skytteligan med Jamie Vardy. Man kommer senast från en bortavinst mot Watford som sluta hela 0-5 där just skyttekungen gjorde mål och anfallskollegan Firmino med ett hattrick. Man har dock en match innan denna (CL) där såklart skador kan förekomma men spelvärdet finns nu på detta formstarka lag!