4 raka vinster på hemsidan och jag är redo att hämta hem 5e på lördagen!

 

Speltips:

Lördagens och helgens speltips kommer från den nästsista omgången av Serie A. Där Juventus har i stort sett allt att spela för om man nu ska ta en plats för cl kommande säsong. Gästerna Inter har redan vunnit ligan och har inget att spela för. Bortalaget har varit bättre i år men nu när de inte har något att spela för tycker jag spelvärdet ligger hos Juventus. Jag väljer dock att gardera mig något och spelar pengarna tillbaka vid oavgjort på Juventus.

 

Juventus:

Tror jag inte är ensam om att säga att de varit en besvikelse att se Juventus spela fotboll denna säsong. Efter att ha vunnit ligan i flera år hittas man nu efter 3 omgångar kvar av ligan på en pinsam 5e plats och som betyder att man missar cl inför kommande säsong. Juve har raden 20-9-6 och målskillnad 67:34. Nu gäller det att gå för full pott inför de resterande omgångarna som man har kvar, om man nu ska ta platsen för Champions League kommande säsong. Senast i ligan förlora man mot Milan med 0-3 och var en besvikelse att se. Innan lördagens match mot Inter har man en tuff bortamatch mot Sassuolo och vi får se hur den går. Jag tror på full fart mot Inter på lördag och man vill nog piska till mästarna när man nu förlora titeln.

 

Inter:

Liga mästare 20/21. Inter vann säsongens upplaga av serie a och spelar nog mest för prestigens skull med de 3 omgångarna man har kvar. Efter 35 omgångar har man raden 26-7-2 och målskillnad 79:30. Målskytten Lukaku har visat att han är en av de bästa anfallaren i ligan och hittas på en andra plats i skytteligan bakom Ronaldo. Formen är inget man skäms över då senast man förlora var 2 Februari och den kom faktiskt mot lördagens motstånd Juventus.