Speltips

Lördagens andra speltips kommer från SHL där ett nergående Frölunda gästas av Brynäs. Ett ganska intressant möte då det oftast brukar sluta i en mål fest mellan lagen, 7 – 1 senast till Brynäs. Jag kommer att lira Över 2 mål för Brynäs till fina 2 x degen och 10 units som insats! Spelet betyder att vid 0-1 mål för Brynäs förlust, vid exakt 2 mål gjorda pengarna tillbaka och allt över 2 mål vinst.

 

Frölunda HC

Trots att man är på nergående form så är man stora favoriter till lördagens match mot Brynäs vilket man helt klart ska vara då man är ett bättre lag än vad Brynäs är och brukar oftast spela bra i Scandinavium. Jag kan dock inte blunda för lagets form med sina 3 raka förluster och detta kom just på hemmaplan där man tidigare har varit så bra. Frölunda har också släppt in 10 mål på dessa 3 matcher, vilket är över snittet till vårat spel idag. Förlust med 1 – 7 senast mot Brynäs, borde man släppa in MINST 2 mål på lördag.

 

Brynäs IF

Brynäs har haft problem med skador i laget och detta har varit offensiva spelare som Rhodin och Bertilsson. Trots detta har man faktiskt hittat målet väldigt bra det senaste och har gjort minst 2 mål i 6 raka matcher och över 2 mål i 5 av 6 senaste. Nyförvärvet Shane Harper tidigare Örebro har fått en bra start med Brynäs och på de 8 matcherna gjort 2 mål och 2 assister. Laget tar nog med sig att man gjorde 7 mål senast mot Frölunda, så fast den dåliga formen bör man ha ett okej självförtroende till match.