Ett gäng matcher från KHL under tisdagen och vårt fokus kommer att ligga på matchen med senast matchstart. Ligajumbon Dinamo Riga ska få det tufft när Salavat Ufa gästar – här har vi ett MAXBET!

 

Dinamo Riga

Även i år tillhör man botten av KHL. Överlägset sist i Western och gapet från närmsta grannen i ligan, Sochi, fortsätter att växa – 10 poäng upp till Sochi. Målskillnaden 122:203 visar tydligt lagets svagheter, kass offensiv och ett ännu sämre försvar. Faktum är att man är de laget som släpper in mest mål i Western. Bortsett från oförklarliga vinsten senast borta hos CSKA Moscow så är formen bedrövlig – 10 raka nederlag med 40 mål bakåt.

 

Salavat Ufa

Ett lag tillhörande toppen av Eastern. Med sina 57 matcher och totalen 77 poäng har man kört in sig på fjärdeplats och säkrat en biljett till slutspelet. Den före detta NHL-profilen Markus Granlund fortsätter att leverera för sin klubb och tillsammans med Sakari Manninen och Teemu Hartikainen skapar man ett av ligans mest fruktande anfall. Salavat Ufa står med en dunderform där man efter de 5 senaste omgångarna är ligans hetaste lag – 5 raka vinster med målskillnaden 20:12.

 

Speltips

Här finns bara en vinst för Markus Granlund och hans Salavat Ufa. Klasskillnaden är enorm och lagen är knappt jämförbara. Oddset runt 1.40 visar tydligt hur tunga favoriter man är och självklart ska vi ha med ett vinnarspel på gästerna i spelet. För att få upp värdet behövs något bättre odds och därför blir tisdagens MAXBET Salavat Ufa + Över 3.5 Mål i matchen till oddset 1.67.

Salavat Ufa bör göra minst 3 mål och Dinamo Riga kan mycket väl bidra med 1 puck. Blir inte förvånad om Salavat Ufa löser mållinan själva, speciellt när man står med den fina målformen och möter ett av ligans lag som släpper in mest mål.

Spelet finns hos Betsson och hämtas via “Rygga-knappen”.

 

Stort lycka till vid rygg!!