Senaste maxbettet blev en fin vinst här på hemsidan där Severstal löste degen. Vi har nu fått in 13 av 15 senaste maxbet.

 

Speltips

Söndagens speltips/maxbet kommer från KHL igen. Nu när det gått en bra bit in på säsongen är det ganska lätt rekat och man har fått en bra inblick av lagen. Matchen som blir fokus på denna Söndag är Dinamo Minsk- Sibir Novosibirsk. Där jag återigen tycker att oddssättarna har favoriserat fel lag. Jag tar detta till min fördel och spelar dubbelchans på gästerna Sibir till oddset 1.65 hos LeoVegas.

 

Dinamo Minsk

Laget började säsongen bra med raden 13 vinster, 6 förluster och hade den fina raden 9-1 innan den dåliga formen intog. Nu hittas man på en 7e plats och är på en nergående trend i ligan då man förlorat 8 av 10 senaste. Målvakterna Rybar och Kolosov har spelat uselt i målet och på de 10 senaste har man släppt in hela 41 mål och är ett snitt på 4.1 mål per match bakåt. En av lagets bästa spelare Mario Kempe sitter på en skada och beräknas även missa Söndagens match.

 

Sibir Novosibirsk

Eastern Conference formstarkaste lag hittas på en 6e plats i ligan och är på en uppgående trend. Laget har spelat en grym hockey det senaste och har vunnit 9 av 11 senaste. Detta är vinster mot flera topplag, Tractor, Cska Moskva, Bars Kazan och senast Ska St. Petersburg där man vände matchen i sista perioden och vann med 2-1. Här är målvakterna i betydligt bättre form än dagens motstånd. Krasotskin 93.80% och Sateri med sina 92.60%.

 

Inbördes

Laget har tidigare möts denna säsong där Sibir vann med 3-2 och dessutom var Minsk i en bättre form än vad de är idag. Mario Kempe fanns även med i den matchen. Innan säsongen spela man också en vänskapsmatch där Sibir kryssa mot Minsk och spelet satt där också.