Speltips:

Lördagens speltips hämtas från Uefa Nations League gruppspel där grannlandet Danmark tar emot ett Belgien med en super offensivt lag. Jag tror Danmark kommer få det riktigt tufft och att hålla nollan här finns inte för mig! Mitt spel blir Över 1.5 mål för Belgien som belgarna lyckas gått över i 10 raka matcher. 3 units läggs hos Unibet till höga 1.91.

 

Danmark:

Danmark kommer även de med en fin form till denna match. På de 10 senaste spelade matcherna har man raden: 5-5-0 och i EM – kvalet lyckades man ta sig vidare med 3 poäng före Irland. Nu på lördag gästas man av ett betydligt bättre motstånd än vad man har spelat mot i de senaste 10 matcherna och här kommer man få bekänna bly i försvaret!  Snabba tekniska spelare finns i motståndare laget och man måste göra en supermatch om man ska ha en chans att ta poäng i denna match. 

 

Belgien:

Nationen Belgien befinner sig i den absoluta toppen av FIFA-rankingen. FIFA har rankat landslaget högst upp av samtliga fotbollslandslag i världen och till och med före VM-mästarna Frankrike som hittas på en andraplats. Belgien besitter på en grym bred i spelartruppen samt en sylvass offensiv. Även ifall Belgien väljer att rotera inför mötet med Danmark, är laget fortfarande självklara favoriter. Spelare som Eden Hazard, Kevin De Bruyne och Romelu Lukaku har presterat på en oerhört hög nivå i Belgien. Ta bara EM – kvalet som ett ex. på de 10 spelade matcherna vann med 10 och snitta 4 mål per match framåt, viket är en galen siffra! Laget släppte bara in 3 mål också. Nu är det Uefa Nations League och självklart vet jag inte hur seriöst man tar detta på. Men att gå nollade mot Danmark på lördag finns inte i mina ögon.

 

Belgien 10 senaste:

 

Spelet: