Formen är riktigt fin och med en fullpott senast i NHL-omgången kör vi vidare i ligan. Fredagens speltips plockas från Central Division och mötet i American Airlines Center där Dallas Stars tar emot Colorado Avalanche!

 

Matchen

Gästande AVS kommer till fredagens match med en hittills tung försäsong. Inget går riktigt lagets väg och även fast man gör en del mål så släpper man in alldeles för många för att vinna. Vi hittar MacKinnon och hans Colorado längst ner i Central Division efter försäsongsmatcher. Målskillnaden är verkligen inget att hurra för, 14:18.

Annat är det för Dallas. Visst att man inledde försäsongen halvknackigt med tre raka förluster, dock två på förlängning och straffar. Man har nu snyggat till siffrorna och kommer till fredagens hemmamatch med två raka vinster i bagaget. Efter lagets fem matcher står man med målskillnaden 16:16.

 

Speltips

Trots att AVS visat sig formsvaga så har jag respekt för laget och avstår därför all typ av vinnarspel på Dallas. Något som däremot har ett riktigt bra spelvärde är målmarknaden på hemmalaget. Dallas har gjort minst tre mål i fyra raka matcher.

Fyller man på raden med nummer fem nu när Colorado som bokstavligen läcker in mål kommer på besök? Ja, det tror jag verkligen och därför klickas Dallas Stars Över 2.5 Mål till oddset 1.70 hos Mr Green. Eftersom att det är försäsong så kör jag bara med 1 unit som insats.