Men 7 raka gröna speltips i bagaget tar vi oss an nästa vecka med en fin form! Tisdagens speltips kommer från fotbollens finrum, Champions League och returmötet mellan Chelsea – FC Porto. Ett suveränt utgångsläge för Chelsea som fick med sig två bortamål i första rundan. Portugiserna har en mycket tuff uppgift framför sig och frågan är om denna redan är klar eller om man lyckas putta ut Chelsea från turneringen?

 

Första rundan:

Gästande Chelsea inledde matchen starkast och tog kontroll över bollinnehavet. Detta ändrades efter ett tag in i matchen och det var Porto som tryckte på bäst under första halvlek, speciellt efter ledningsmålet från Chelsea. Porto skapade flera farliga målchanser och man visade sig vara starka i de fasta situationerna, dock utan utdelning. Att Chelsea gick på halvtidsvila med en uddamålsledning  ska man varit väldigt nöjd med sett till matchbilden.

Under andra halvlek stabiliserade Chelsea matchbilden men det var ändå Porto som imponerade mest. Efter 0-2 målet från Ben Chilwell fick vi inte se så mycket mer än att Chelsea spelade av matchen som man vann med två bortamål mot noll.

 

Speltips:

Sett till matchbilden i första rundan så kan jag tycka att Porto förtjänade minst 1 mål. Porto beger sig till Sevilla och andra rundan mot Chelsea med en tuff uppgift i kikaren och ska man spela vidare i Champions League så krävs det att man spräcker nollan till och börja med. Sett till prestationen från Portugiserna i första rundan och utgångsläget så är spelvalet självklart.

Båda Lagen Gör Mål: JA blir därför tisdagens speltips från Champions League. Betsson betalar bäst, 1.91!

 

Lycka till vid rygg!!