Lördagens andra speltips hämtas från Italien och Serie A. Omgång 8 bjuder på ett intressant möte när skadedrabbade AC Milan tar emot Hellas Verona hemma på San Siro, målspel klickas!

 

Målrika matcher

Både Milan och Verona har spelat målglada matcher den senaste tiden. Offensiven är det minsta problemet hos lagen, här öser man mål framåt. Faktum är att det bara är tre andra lag i ligan som gjort mer mål än Milan och Verona efter ligans 7 omgångar. Formen är heller inget att klaga på. Från de fem senaste ligamatcherna står Milan med raden 4-1-0 och målskillnaden 10:4. Verona är inte mycket sämre, raden 2-2-1 och målskillnaden 12:8.

5 senaste matcher för Milan:

2-3, 1-2, 1-2, 2-0 & 1-1.

5 senaste matcher för Verona:

4-0, 3-3, 2-2, 3-2 & 1-0.

 

Speltips

Trots det jobbiga skadeläget hos Milan så har man stått för en mycket stark inledning på säsongen. Man har även fått bra snurr på spelare som Brahim Diaz och Rafael Leao. Tillsammans har spanjoren och portugisen redan noterats för 6 mål. Den starka inledningen har dock svalnat något, visst att laget fortfarande vinner men sett till de senaste matcherna så har man börjat släppa in en hel del mål!

Verona hade en betydligare tuffare inledning på säsongen men efter tränarbytet så har det varit annat. Igor Tudor har verkligen fått fart på klubben från dag ett, speciellt över offensiven, laget öser in mål! Noterbart är också att man fortfarande är obesegrad med sin nya tränare.

Milan står som favoriter under lördagskvällen. Att spela raka ettan är enligt mig dumt, spelbolagen sätter ett alldeles för lågt odds på Milan och värdet finns inte överhuvudtaget. Fokus ligger istället på målmarknaden!

En målrik tillställning på San Siro är att vänta och jag tror stenhårt på att båda lagen nätar under lördagen. Vi spelar därför Båda Lagen Gör Mål: JA till oddset 1.74 hos Bethard!