På lördagen väntar de andra två kvartsfinalerna och först ut är England och Schweiz. England som var en minut från att åka ut mot Slovakien tog sig tillslut vidare till en kvartsfinal där man nu får möta Schweiz som ganska enkelt slog ut Italien.

 

England

Efter att ha haft det kämpigt i gruppspelet förväntade sig många en starkare insats från England. Istället lyckades de knappt besegra Slovakien med 2-1 i åttondelsfinalen, där Jude Bellinghams cykelspark i 95:e minuten räddade England, innan Harry Kane säkrade segern en minut in på förlängningen. Nu väntar en kvartsfinal mot Schweiz, ett lag som England har förlorat mot endast en gång på de senaste 24 mötena (18 vinster, 5 oavgjorda). Här måste England göra en bra insats för att ta sig vidare.

 

Schweiz

Schweiz hade det mycket lättare i sin åttondelsfinal där de besegrade grannarna Italien med 2-0 på Olympiastadion i Berlin. Mål från Remo Freuler och Rubén Vargas gjorde jobbet då Schweiz dominerade sina motståndare och har nu endast tre förluster på sina senaste 14 matcher i EM. 

 

Speltips

Båda dessa lag har spelat målsnåla matcher men där det ändå avlossats en hel del skott. Det har blivit under 3.5 mål i båda lagens fyra spelade matcher, samtidigt som det blivit minst 18 skott i alla Schweiz matcher och i två av Englands fyra. Speltipset här blir under 3.5 mål i matchen och över 17.5 skott i matchen till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.