Speltips

Söndagens speltips kommer från KHL där vi i stort sett har botten mot toppen av ligan. Hemmalaget Sochi ligger tvärsist med ynka 16 poäng och ses som slagpåsen under säsongen. Bortalaget CSKA Moskva ligger på en andra plats och är helt klart en av favoriterna att ta hem KHL denna säsong. Det skiljer alltså fruktansvärt mycket mellan lagen och på söndag lär det bli kattens lek mot råttan. Jag tror på stor dominans av gästerna och synar spelet över 3.5 mål CSKA Moskva.

 

Sochi

Säsongens slagpåse ligger som sagt allra sist i Western Conference med den pinsamt raden 5-29 och målskillnaden 75:134. Inte nog med att man är sämst av alla lag så är man sämst både på att göra mål och att hålla tätt bakåt. Man gör alltså minst mål av alla lag i KHL och släpper in mest med det höga snittet på 3,9 mål per match. Man är nu uppe i 6 raka förluster där all motstånd gått över dagens lina på 3.5 mål.

 

CSKA Moskva

Som vanligt är laget från Moskva med i toppstriden och ligger på en fin andra plats med raden 23-12 och målskillnad 115:83. Konstantin Okulov och Mikhail Grigorenko har stått för de flesta målen av laget laget denna säsong. Vilket har resulterat i att Moskvaklubben gör näst mest mål av alla i Western Conference. 115 mål totalt vilket ger ett snitt på 3,2 mål per match. Även fast man snittar lite lägre än dagens lina bör man MINST åstadkommit 4 mål mot läckaget Sochi.

Betinia-Speltips-Bonus-120kr
Klicka på bilden för att få 120 kr gratis till matchen