Speltips

Tisdagens speltips kommer från ett kokande Stadio Olimpico där nykomlingen Monza kommer på besök. Det är nu fjärde omgången av Serie A men redan nu talar man om att Roma går för scudetton. Vi får se hur långt det räcker men att man ska göra processen kort när nykomlingarna är på besök vore ganska troligt. Vi spelar Roma gör mål i båda halvlekarna.

 

Roma

Det var ett bra tag sedan man andades så mycket optimism i Roma klubben som denna säsong. Vinst i premiären mot Salernitana följdes därefter med en vinst mot Cremonese och senast kryssa man borta mot Juventus. Vindarna blåser onekligen åt rätt håll för Mourinhos grabbar och laget ser riktigt intressanta ut denna säsong. Den nya anfallstrio med Dybala, Abraham och Zaniolo presentera sig som senast mot Juventus där Dybala skickade in en vacker kross som Abraham löste fint med ett nickmål och säkrade poängen. 7 av 9 möjliga poäng har man nu tagit. 

 

Monza

Ligans nykomling har väl fått den start som många trodde på. 3 av 3 förluster och en målskillnad på 2:8. I premiären mot Torino kom första förlusten där man förlorade med 1-2. I andra omgången förlorade man med 4-0 borta mot Napoli där man inte hade alls mycket att säga till om. Nu senast i helgen och omgång 3 förlorade man mot Udinese med 1-2. Nu lär det nog också dröja innan man ta sin första poäng då ett het Roma står på schemat denna Tisdag.