Imorgon väntar två åttondelsfinaler till och först ut är England och Slovakien. Här är England givna favoriter och står dessutom inför slutspelet som favoriter att vinna guld. Där håller jag nog inte riktigt med spelbolagen!

 

England

England ser ut att få en ganska enkel väg till final, om man nu tar sig hela vägen dit. Att man hamnat på den enkla sidan av slutspelsträdet är en av anledningarna till varför man inför slutspelet står som favorit att vinna guld. Men först måste man ta sig förbi Slovakien vilket man såklart bör göra.

 

Slovakien

Slovakien slutade 3:a i deras grupp efter att alla lag fick fyra poäng vardera. Man hade bättre målskillnad än Ukraina och slutade därför på 3:e plats och tog sig vidare till slutspel. Men deras resa blir troligtvis inte längre än så här och det ska till otroligt mycket om man ska skrälla sig förbi denna åttondel.

 

Speltips

Här blir fokuset på Jude Bellingham som inte levt upp till förväntningarna, precis som resten av Englands spelare. Men nu är dom inne i slutspelsfasen och här kommer det att krävas mer från spelare som honom. Bellingham har så här långt spelat som 10:a bakom Kane men det spekuleras mycket kring att han eventuellt kommer att spela bredvid Rice imorgon som defensiv mittfältare. Gör han det så kommer det att gynna mitt spelval, gör han inte det så har han ändå löst linan i två av tre matcher som 10:a. Speltipset här blir Bellingham 49+ passningar till 1.57 hos Betinia.