Speltips:

Söndagens speltips kommer från La Liga där jag spanat in mötet Barcelona – Sevilla denna söndagskväll. Det är viktiga poäng att slåss om på Camp Nou för båda klubbarna som ligger tre respektive två i ligan. Det skiljer endast tre poäng mellan lagen där Barca har en match mindre spelad inför söndagens omgång. Ett pånyttfödd Barca med sin fina offensiva fotboll det senaste så ser jag inget annat än att det ska bli flera mål i matchen mot Sevilla som även de har flera offensiva pjäser. 1-1 slutade tidigare mötet mellan klubbarna denna säsongen och just det mötet kunde slutat i mer mål. Nu är också Barca en helt annan klubb än vad man var i December månad. Vi spelar Över 2.25 mål i matchen som en liten gardering. Spelet betyder att vi förlorar vid 0-1 mål, EXAKT 2 mål gjorda blir det halva insatsen tillbaka och allt över 2 mål blir det vinst.

 

Barcelona:

Ingen kan väl ha missat denna framfart av Barca som just nu ligger på en tredje plats i La Liga. Laget gjorde en succé med sina värvningar av transferfönstret i Januari där man plocka till sig Ferran Torres, Adam Traore och Aubameyang. Den sist nämnde har varit helt magisk i Barca tröjan. Auba har redan hunnit med 9 mål på sina 11 framträdande för klubben. Laget kommer också med en fin form till dagens match där man senast körde över självaste Real Madrid och vann borta med 0-4. Bjuder man på en målrik match inför fansen på Söndag också? 

 

Sevilla:

Efter sina 29 omgångar av ligan hittas man på en fin andra plats med raden 15 vinster, 12 oavgjorda och 2 förluster. Man har alltså bara förlorat 2 matcher denna säsong. Trots det så har man Real Madrid framför sig med hela 9 poäng före. Förklaring till detta är att man spelar alldeles för ofta oavgjorda matcher mot de sämre klubbarna i ligan. Det är dock fortfarande 9 matcher kvar av säsongen och allt kan hända. Jag tror inte man gett upp ligatiteln ännu och en bra början är att ta 3 poäng mot Barca. 

 

Unibet – Bjuder På Ett Gratisspel: