På lördagen ska även värdnationen Tyskland spela deras åttondelsfinal mot Danmark. Här är Tyskland givna favoriter men Danmark ska absolut inte underskattas. Tyskland vann deras grupp efter två vinster och ett kryss medan Danmark slutade 2:a bakom England.

 

Tyskland

Tyskland gjorde ett bra gruppspel vilket var ganska väntat och man tog sig vidare som gruppetta. Öppningsmatchen var den lättaste då Skottland drog på sig ett rött kort efter att Tyskland redan hade gjort två mål. Efter den slog man Ungern med 2-0 och i den sista matchen så kryssade man mot Schweiz. 

 

Danmark

Danmark tog sig vidare som 2:a i gruppen efter att ha spelat tre kryss och endast gjort två mål. Grupp C blev den målsnålaste gruppen av dom alla och ingen match var direkt något att hänga i granen. Men Danmark är vidare till slutspel och det är det som räknas för deras del. Nu väntar dock en väldigt tuff match mot värdnationen där det ska mycket till för att man ska skrälla sig vidare till en kvartsfinal.

 

Speltips

Här blir fokuset på antal skott av Tyskland som avlossat minst 14 skott i alla tre matcher man spelat. Danmark har dock inte släppt till många skott alls i deras tre matcher men mot Tyskland så tror jag att man får det jobbigt. Speltipset här blir Tyskland över 13.5 skott till 1.67 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.