Återigen närmar det sig helg och som vanligt levererar UFC en intressant match i toppen av Bantamvikts klassen!

 

Marlon Vera

Vera har radat upp vinst efter vinst och har nu 4 raka vinster i ryggen, bland annat en brutal front kick KO på UFC legenden Frankie Edgar. Marlon har bra striking, bra brottning, men framför allt väldigt stark för viktklassen vilket jag tror han kan få stor användning av i denna match mot Cory. Jag skulle säga att Marlon är en komplett fighter utan några större brister.

 

Cory Sandhagen

För Cory har det varit lite upp och ner det sista men inför denna matchen kommer han med en vinst i ryggen efter en vinst mot Song Yadong där domaren fick avbryta matchen efter att Songs ögonbryn öppnades upp för mycket. Innan dess har 3 utav 4 matcher varit förluster där han endast lyckas knipa en vinst mot en Marlon Moraes som är tyvärr väldigt väldigt dålig numera och till och med har fått sparken från UFC.

 

Speltips

I denna matchen så tror jag att Cory kommer få det tufft mot en hungrig Vera som har radat upp vinst efter vinst och imponerar mer och mer för varje gång han kommer in i oktagonen. Cory ser väldigt olika ut i sina matcher och ibland levererar han inte alls och ser att han kommer få det tufft mot en fysiskt starkare Vera. Här väljer jag att spela spelet Marlon Vera Fightodds till oddset 2.40 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.