Frankrike och Polen drabbar samman under tisdagskvällen i Grupp D. Frankrike kan med vinst ta förstaplatsen i gruppen, beroende på hur matchen mellan Nederländerna och Österrike slutar.

 

Frankrike

Frankrike var tvungna att klara sig utan Mbappe senast mot Nederländerna och man lyckades också göra det. Ett kryss mot Nederländerna utan sin bästa spelare är klart godkänt och nu har man nästan allt i egna händer. Nederländerna har en tuffare match framför sig än vad Frankrike har, och vid vinst kan man som sagt med stor sannolikhet ta förstaplatsen.

 

Polen

Inte mycket att säga kring Polen som redan åkt ut och har inget kvar att spela för. Det ska väldigt mycket till för att man ska kunna skrälla till sig ett kryss eller en vinst. Med fem insläppta mål på två matcher, ska det bli intressant att se hur man ska stoppa Frankrike, speciellt om Mbappe spelar.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spelval med två stycken spel. Ena är Frankrike över 13.5 skott som man löst i båda matcherna hittills. Andra är över 0.5 mål i första halvlek som det har blivit i båda Polens matcher. Speltipset här blir alltså Frankrike över 13.5 skott och över 0.5 mål i första halvlek till 1.55 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.