Nu ska det avgöras när vi kommit fram till den sista rundan av Champions League-kvalet. Matchen som blir extra intressant för oss är mötet på Philips Stadion där PSV och Rangers FC ska göra upp.

Senast bjöd lagen på en fartfylld tillställning i form av fyra mål. Jag tror på en liknande matchbild även under den andra rundan fast nu med något mer boll för de rödvita, hemmaplan trots allt!

 

Första rundan

En underhållande och fartfylld match. Ja det var precis hur den första rundan mellan lagen utspelade sig. Det var gästerna PSV som tog kommandot och gjorde matchens första mål. Dock varade ledningen inte länge utan bara tre minuter senare skulle skottarnas Anotonio Colak stänka ditt kvitteringsmålet. Det höga tempot fortsatte i andra halvlek där Rangers gjorde halvlekens första mål. Åtta minuter senare var det dags igen, men då för de Jong och kompani. Mer mål blev det inte och matchen slutade rättvist 2-2.

 

Speltips

Sett till hur PSV spelade på bortaplan hos Rangers tillsammans med hur starkt man startat säsongen så är ett spel på dem av bäst värde här.

PSV startade säsongen men en imponerande vinst i inhemska Super Cup där man körde över Ajax med hela 5-3. Efter titeln har man följt upp med lovande siffror inom ligaspelet. Vi får heller inte glömma att man skickade hem franska Monaco från CL-kvalet.

Att offensiva PSV fixar två mål igen mot Rangers ser jag inte ska vara några konstigheter.

Onsdagens speltips från PSV-Rangers FC blir därför PSV Över 1.5 mål till oddset 1.75 hos Unibet. Spelbolag med Kambi har spelet till högst odds.