Imorgon har vi tre matcher framför oss i EM och jag riktar fokus på matchen mellan Turkiet och Portugal. Båda lagen vann deras första matcher och ska nu slåss om en förstaplats.

 

Turkiet

Turkiet slog Georgien med 3-1 i deras första match vilket var väntat men samtidigt väldigt viktigt. I denna grupp kommer det troligtvis att stå mellan Turkiet och Tjeckien om vem som slutar tvåa bakom Portugal. Men efter vinsten mot Georgien så kan man lika väl vinna denna grupp ifall man slår Portugal imorgon.  

 

Portugal

Portugal vann också sin första match efter en tung start då man inte kunde få hål på Tjeckien innan halvtid. Och i andra halvlek tog istället Tjeckien ledning och det såg ut att bli en riktig skrällvinst. Men Portugal vände matchen och vann välförtjänt med 2-1. 

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Cristiano Ronaldo som avlossade hela fem skott mot Tjeckien. Han är en skottglad spelare som vi alla vet och han tar både frisparkar och straffar för Portugal vilket kan komma att gynna mitt spelval. Turkiet släppte dessutom till hela 15 skott mot Georgien som på förhand ska vara det svagaste laget i gruppen. Speltipset här blir att Ronaldo har flest avslut än Arda Guler till 1.50 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.