Imorgon väntar toppmatchen mellan Nederländerna och Frankrike där en förstaplats står på spel efter att båda lagen vann sin första match. Lagen möttes under EM-kvalet och känner varandra väl, här kommer Nederländerna att vara ute efter revansch då  man förlorade båda mötena under kvalet.

 

Nederländerna

Nederländerna slog Polen i deras första match efter ett sent avgörande av inhopparen Weghorst. Men det var ingen lätt trepoängare utan man fick jobba hårt för den och imorgon kommer det inte att bli lättare. Dock så kan Frankrike komma att behöva ställa upp utan Kylian Mbappe då det ännu är oklart om han kommer att starta eller inte.  

 

Frankrike

Frankrike startade också detta EM med en vinst mot Österrike med 0-1. Precis som för Nederländerna så var det ingen enkel vinst som man kanske förväntade sig att det skulle bli. Men både Frankrike och Nederländerna gjorde det man skulle vilket var att vinna deras matcher, och nu står en förstaplats på spel.

 

Speltips

Frankrike slog, som sagt, Nederländerna i båda matcherna under kvalet med 4-0 och 1-2. Här kanske man blir utan Mbappe vilket såklart vore ett stort avbräck för deras del. En svårtippad match på förhand så jag väljer att spela på antal skott på mål i matchen då det har blivit minst åtta stycken i Nederländernas sex senaste matcher. Speltipset här blir alltså över 7.5 skott på mål till 1.54 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.