Imorgon är det dags för värdnationen Tyskland att spela sin andra gruppspelsmatch när man tar sig an Ungern. Tyskland fick en perfekt start på detta EM efter att man körde över Skottland med hela 5-1. Ungern åkte på en tung förlust mot Schweiz och kommer nu behöva ta poäng här ifall man ska ha chans att ta sig vidare.

 

Tyskland

Tyskland krossade Skottland i öppningsmatchen med hela 5-1 efter att Skottland drog på sig ett rött kort i minut 44. Tyskland hade dock redan gjort två mål och matchen hade nog slutat i liknande siffror även fast Skottland hade spelat med 11 man. Nu är det dags för andra matchen i gruppspelet och detta blir en viktig sådan. Med vinst så kommer Tyskland sitta väldigt säkert till för slutspel.

 

Ungern

Tuff start blev det för Ungern som åkte på en 1-3 förlust mot Schweiz i deras första match. Man kom till halvtidsvila med ett 0-2 underläge och matchen var redan då ganska avgjord. Ungern kom till endast sex stycken målchanser varav två var på mål. Kan man inte skapa fler mot Schweiz så kommer man nog inte kunna göra det mot Tyskland heller.

 

Speltips

Här väljer jag att spela exakt samma spel som i matchen mellan Tyskland och Skottland. Tyskland vann med 5-0 i hörnor mot Skottland och Ungern fick endast två stycken mot Ungern samtidigt som man släppte till sex. Speltipset här blir Tyskland flest hörnor (3-vägshandicap startar 0-2) till 1.58 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.