På tisdag drar sista gruppen, Grupp F, igång och matchen jag riktar fokus på är den mellan Portugal och Tjeckien. I denna grupp är Portugal klara favoriter att sluta etta och med all rätt. Man fick en ganska enkel grupp och bör lösa det utan vidare problem.

 

Portugal

Portugal har en av dom absolut bästa och bredaste trupperna just nu och inför detta EM är det många som tror att Portugal kan vinna ännu ett EM-guld. Jag är nog inte en av dom men jag tror absolut att Portugal kan ta sig långt. Men att man har en av dom bästa trupperna går inte att säga nått emot, och får man till spelet och har lite flyt så kan detta bli riktigt bra för Cristiano och hans Portugal.

 

Tjeckien

Tjeckien har goda chanser att sluta tvåa i denna grupp då det står mellan dom och Turkiet inför gruppens start. Tjeckien bör inte förvänta sig några poäng i denna match mot grupp favoriten utan det blir mot Turkiet och Georgien som man måste ta sina poäng. 

 

Speltips

Här väljer jag sida och ställer mig med favoriten Portugal. Detta är en match man inte ska förlora och det tror jag inte heller att man gör. Tillsammans med 1X lägger jag till att Portugal får flest hörnor som man fått i sju raka matcher. Speltipset här blir alltså 1X och Portugal får flest hörnor till 1.58 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.