På söndag ska även guldfavoriten England spela sin första match i detta mästerskap när man tar sig an Serbien. England är såklart givna favoriter att vinna denna grupp, då man inför turneringen är favorit att vinna EM-guld. Spännande match!

 

Serbien

Serbien har inte imponerat så värst inför detta mästerskap då man endast vunnit två av sina sex senaste matcher. Dock slog man Sverige med hela 0-3 i deras genrep inför detta EM. Resultatet speglade dock inte matchbilden då Sverige skapade betydligt fler målchanser och borde ha gjort minst två mål. Inför gruppspelets start är Serbien inte ens favorit att sluta 2:a i gruppen då Danmark, enligt spelbolagen, är favorit att göra det.

 

England

Årets guldfavorit England har som vanligt en enorm press på sig inför detta mästerskap. Man förlorade på straffar i den senaste EM-finalen mot Italien och ska nu försöka ta revansch och vinna ett efterlängtat EM-guld. Men först är det Serbien som står på schemat och denna match måste man vinna. England har inte alls sett vassa ut på sistone med bara en vinst på deras fyra senaste. Men med truppen man har och den kvalitén på startelvan så är det svårt att gå emot dom här.

 

Speltips

Här får Harry Kane och Phil Foden förtroendet då båda kommer behöva göra en bra match ifall England ska ta samtliga poäng. Kane har löst minst tre skott i 17 av hans 19 senaste matcher och hade tre och fem skott i de två träningsmatcherna inför EM. Foden har avlossat minst ett skott i 30 raka matcher och hade två skott i matchen mot Island senast. Speltipset här blir Kane över 2.5 skott och Foden över 0.5 skott till 1.65 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.