Speltips

Lördagens speltips kommer från Argentina och deras högsta liga i fotboll. Inför lördagens omgång har jag spanat in matchen mellan Huracan – Talleres Cordoba, där det nästan är toppen mot botten av Liga Profesional. Huracan som ligger näst sist i ligan medans gästerna Talleres Cordoba hittas på en fin andra plats. Hemmalaget är också ett av ligans sämsta hemmalag denna säsong medans gästerna är ett av ligans bästa bortalag. Här spelar jag Club Atletico Talleres 0 (Asian handicap) som ger mig pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Spelet ger fina 1.85 x degen i skrivande stund hos NoAccountBet.

 

Huracan

Efter 24 spelade omgångar ligger man på en 27e plats i ligan och kämpar för att hålla sig kvar i högsta ligan. Då man bara har 1 poäng ner till nedflyttningsplatsen. Det talar dock inte särskilt mycket för laget inför nästa omgång. Man får nämligen besök av ligans näst bästa bortalag och här förväntas det bli en tuff uppgift att rå på. På ETAD Arena har man bara tagit 3 segrar under säsongen och mycket talar också för att den siffran kvarstår efter lördagens match.

 

Talleres Cordoba

Efter lika många spelade omgångar som hemmalaget och bara 4 omgångar kvar av ligan ligger man på en fin andra plats med raden 13-6-5 och målskillnad 38:20. Inte nog med att man nästan toppar ligan så ligger man också i toppen som bästa bortalag. Det är bara serieledarna River Plate som varit bättre.

 

Klicka på bilden för att hämta sportbonusen.