På lördagen blir fokuset på Grupp B som även är dödens grupp i detta EM. Först ut är matchen mellan Spanien och Kroatien som drabbar samman i en mycket viktig match. Denna match, tillsammans med lagens matcher mot Italien, kommer att vara avgörande för vilka som går vidare ur denna grupp.

 

Spanien

Spanien står inför turneringens start, som favorit att vinna dödens grupp, och det håller jag med om. Även om både Kroatien och Italien är två lag som är starka nog att vinna denna grupp, så är Spanien snäppet vassare och bör kunna lösa förstaplatsen. Men lätt kommer det inte att bli och redan i den första omgången så kommer Spanien behöva göra en bra match för att ta samtliga poäng mot Kroatien.

 

Kroatien

Kroatien är ett lag som aldrig ska räknas bort i mästerskap och i det senaste VM:et så tog man sig hela vägen till semifinal. Nu kommer man återigen behöva göra ett bra mästerskap ifall att man vill ta sig vidare ur denna tuffa grupp. Men i mina ögon så har Kroatien en bättre chans att sluta 2:a än vad Italien har, och matchen mellan dom två lagen kommer nog att vara avgörande.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Spanien som jag inte tror kommer att förlora den här matchen. Trots att Kroatien kommer till detta EM i god form så bör dom inte räkna med att man tar tre poäng i denna match. Men även Spanien kommer till mästerskapet i god form då man bara förlorat 1 av deras 12 senaste matcher. Man har dessutom fått minst fyra hörnor i 11 av deras 12 senaste matcher. Speltipset här blir 1X och Spanien över 3.5 hörnor till 1.58 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.