Helgen är äntligen här och vi börjar med lördagens speltips från SHL. Vi beger oss till Göteborg och Scandinavium där Frölunda får besök av HV71. En match där väldigt lite talar för Jönköpingslaget, så självklart ligger fokuset på Roger Rönnberg och hans manskap!

 

Tydlig hemmafördel

Frölunda har absolut inte inlett säsongen felfritt, utan man har faktiskt förlorat lika många matcher som man vunnit. Men däremot, vad gäller spel på hemmais i Scandinavium så har Frölunda varit helt suveräna. Faktum är att man är obesegrad på hemmais i fyra matcher och står därmed som ligans bästa hemmalag inför lördagens omgång.

Om vi ändrar från vinster till förluster så får HV71 och deras bortafacit. Man har alltså ännu inte tagit en enda poäng på bortais efter fyra matcher och står därmed som ligans sämsta bortalag inför lördagens omgång. Värt att nämna är också att man under dessa matcher snittat 4.75 insläppta mål per match.

 

Speltips

Statistiken och den tydliga hemmafördelen går inte att missa, självklart ligger mina pengar på hemmastarka Frölunda och detta i form av två olika spel. Huvudspelet samt extraspelet följer nedan och båda spelas hos Betinia. Missa inte deras erbjudande för nya kunder, se bild längst ner.

Huvudspel

Antal mål för Frölunda HC: Över 2.5

Odds: 1.65

Units: 7/10


Extraspel

Vinnare (inkl. förlängning & straffar): Frölunda HC

Odds: 1.55

Units: 3/10

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.