På fredagen har vi även ett toppmöte i Sveriges grupp där ettan och tvåan möts. Det är Österrike som tar emot Belgien i en match där viktiga poäng står på spel när båda lagen sitter på 13 poäng inför matchen. Det är första platsen som givetvis är i sikte för båda lagen och denna match kommer att vara indirekt avgörande!

 

Österrike

Hemmalaget har gjort det riktigt bra hittills i EM-kvalet med bland annat två av två vinster mot Sverige. Dessutom tog man poäng på bortaplan mot fredagens motståndare Belgien där matchen slutade 1-1. Nu har man hemmaborg mot Belgien och har därmed en liten fördel inför matchen. Vinner man här så är förstaplatsen i princip klar då man har kvar de två svagaste lagen i gruppen, Estland och Azerbajdzjan.

 

Belgien

Samma gäller för gästerna Belgien, vinner man här så är förstaplatsen inte långt bort. Dock har Belgien kvar Sverige som vi vet måste vinna alla matcher man har kvar att spela. Men då Belgien slog Sverige på bortaplan med 0-3 så har jag svårt att se att man inte kan vinna på hemmaplan med.

 

Speltips

Lägger fokus på en spelare som varit i riktigt bra form på sistone och som dessutom gjorde mål mot Österrike i den första matchen. Speltipset blir Lukaku över 0.5 skott på mål till 1.63 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.