Under natten till onsdagen väntar även första semifinalen av två i Copa America när regerande mästarna Argentina ska ta sig an Kanada. Argentina slog Kanada i gruppspelet med 2-0 och här är man återigen stora favoriter att vinna. 

 

Argentina

East Rutherford står redo att vara värd för den första av två spännande semifinaler i Copa América, där världsmästarna Argentina strävar efter att nå sin tredje raka final i stora turneringar. Argentina vann alla tre gruppspelsmatcher utan att släppa in något mål, inklusive en 2-0-seger mot Kanada. Deras enda misstag i försvaret kom när de tvingades till straffar efter ett 1-1-resultat mot Ecuador.

 

Kanada

Trots att de länge har varit outsiders i jakten på sin första stora final utanför CONCACAF Gold Cup, måste Kanada behålla tron på att de kan besegra det enda lag som har slagit dem hittills i denna turnering (90 min – V1, O2, F1). I två av de senaste tre matcherna tog Kanada ledningen, men att de blev upphämtade av Venezuela och tvingades till straffar senast tyder på att en stark start inte nödvändigtvis garanterar framgång.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spel med två stycken spelval. Ena är Lautaro Martinez över 1.5 skott som han löst i 3/4 matcher hittills. Andra spelvalet är Argentina flest hörnor startar 1-0 som suttit i tre av Argentinas fyra matcher samt i tre av Kanadas fyra matcher. Speltipset här blir alltså Lautaro över 1.5 skott och Argentina flest hörnor (3-vägshandicap startar 1-0) till 1.52 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.