West Ham tar emot Burnley under söndagseftermiddagen. Det är två lag som behöver tre poäng i respektive ände av tabellen. West Ham vill åt Europaplatserna & Burnley vill upp på säker mark. Jag tycker pressen ligger mer på Burnley vilket kan öppna upp för West Ham.

 

West Ham

West Ham har spelat upp sig lite under senaste matcherna, detta är till stor del Paquetas förtjänst som kommit tillbaka från skada. Med Paqueta på plan så blir West Ham offensiv klart mycket bättre. Dock så åkte man på en förlust i torsdags borta mot Freiburg i Europa League men spelmässigt så var man med i matchen. Truppen inför Burnley ser fortsatt bra ut, med Aguerd & Emerson osäkra till spel.

 

Burnley

Pressen börjar stiga enormt på Kompany & hans Burnley. Med elva matcher kvar så är man också elva poäng ifrån säker mark, vilket gör att Burnley MÅSTE börja få in lite tre poängare för att säkra nytt kontrakt i PL. Burnley har inte vunnit sedan den 23:e December & man kommer inför den här matchen med fyra raka förluster & endast ett mål framåt. Man släpper till extremt mycket skott & framförallt skott på mål. Truppen är sådär med fem spelare på skadelistan. Mot ett West Ham som spelade Europa League i veckan så är det inte alls omöjligt att ta poäng i denna matchen.

 

Speltips

Mitt speltips är fokuserad på West Ham, närmare bestämt Mohammed Kudus. Jag tror han löser ett skott på mål i denna matchen. Speltipset blir således Kudus över 0.5 skott på mål till 1.61 hos Betfair.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.