Det har blivit dags för den sista omgången i Grupp F och nu ska gruppen avgöras. En minst sagt spännande avslutning när Kroatien och Belgien drabbar samman i en otroligt viktig match. En förlust här skulle innebära tack och adjö från mästerskapet.

 

Kroatien i förarsätet

Med en poäng tillgodo på Belgien och bättre målskillnad än Marocko så toppar Kroatien Grupp F med sina fyra inspelade poäng. Gruppen är med andra ord väldigt jämn och den sista omgången blir otroligt viktig för de inblandade lagen i kampen om ett avancemang.

Även fast Belgien med all sannolikhet kommer ta kommandot och tidigt sätta fart mot Livakovic så håller jag ändå Kroatien som något mer favoriter. Absolut inte med mycket, men som sagt något mer. Detta främst på grund av hur Belgien spelat både i matchen mot Marocko och Kanada men också för incidenten i omklädningsrummet efter förlusten mot Marocko senast. Enligt tränaren Roberto Martínez finns det ett gäng spänningar i gruppen och missnöjet har växt sig allt större bland spelarna.

 

Speltips

Luka Modric och kompani sitter som sagt i förarsätet och behöver därför inte gå framåt från start som Belgien måste. Detta tillsammans med lagens tidigare statistik och att VM:et i Qatar överlag haft mer försiktiga än offensiva matcher gör ett underspel på skottmarknaden intressant.

Jag tror inte att matchen slutar med mer än 8 skott på mål och jag spelar därför Under 8.5 SOT till oddset 1.80 hos Hajper. 2 units är lagom.

 

Så hittar du spelet hos Hajper:

  1. Gå in på matchen.
  2. Klicka på kategorin “Specialer (15)”.
  3. Välj fliken “Över/Under Skott på mål”.
  4. Där hittar du spelet “Under 8.5” till oddset 1.80.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.