Våra Snöbolls-upplägg och kombinationer har länge varit två heta system/upplägg i vårt community. Så varför inte då slå ihop dessa? De sista bitarna är nu på plats och vårt unika spelsystem är redo att testas! Vi kan stolt presentera PyramidSnöbollen – Ett spelsystem från oss på Unknown Betting.

 

PyramidSnöbollen är ett upplägg innehållande Snöbollsrullande ihop med kombinationsspel. Vi har valt att behålla samma antal rull som vi brukar köra på våra Snöbollar, dvs tre rull. Första rullet/spelet kommer att vara en trippel. Sitter trippeln är vi redo för nästa, alltså andra rullet. Här kommer spelet att vara en dubbel. Sitter dubbeln så är vi redo för finalen, alltså tredje och sista rullet. I tredje rullet kommer vi att avsluta med en singel. Om singelspelet sitter så är PyramidSnöbollen genomförd och vi är i mål.

Såhär kan en PyramidSnöboll se ut:

Första rullet

Andra rullet

Tredje rullet

Något unikt och väldigt positivt med detta system är att man inte behöver ha speciellt hög vinstprocent för att gå med profit. Enligt våra beräkningar räcker det med en lyckad PyramidSnöboll på cirka 20-25 försök, förutsatt att man kör samma startinsats på samtliga försök.

 

PyramidSnöbollen har premiär nu på Fredag, alltså 14/2. I veckan kommer vi att skapa en tråd vid namn “PyramidSnöbollen” där vi samlar alla PyramidSnöbollar. Så va redo och gilla tråden och att aktivera notiser så missar du ingenting!

Rekommenderade spelbolag för systemet: