Stort grattis till alla som ryggat mina senaste speltips. Formen är lovande och stiger åt rätt håll! Likaså gör spreaden och det tog bara två dagar att fina till den som nu har fem raka. Tålamod och disciplin är som jag tidigare nämnt A och O inom betting! Vi tågar vidare och jag tänker mig att vi nyper nästa vinst i kvällens tidiga NHL runda. New York Islanders gästas av San Jose Sharks och jag har en idé!

 

 

New York Islanders:

Vi hittar Berry Trotz och hans duktiga defensiva New York Islanders på en sjätteplats i Eastern. Efter lagets 60 matcher har man spelat in 74 poäng och står med raden 23-11-6-20. Formen är tyvärr riktigt usel och man har bara plockat poäng i en match från sin fem senaste. Vinsten var senast när man besegrade jumbon Detroit Red Wings här i Nassau Coliseum med 4-1. Man håller nere siffrorna ordentligt på defensiven och med 163 insläppta mål delar man andraplatsen i Eastern tillsammans med Pittsburgh Penguins och Columbus Blue Jackets för minst insläppta mål.

 

San Jose Sharks:

Laget med stora hål i offensiven. På sina 61 matcher har man svaga 158 mål framåt vilket placerar laget tredje sist i Western för minst gjorda mål. Inte nog med det, vi hittar även laget långt ner i totalen, 13:e plats. Även här har vi ett lag med dålig form och man kommer till matchen mot Islanders med tre raka förluster. Ikonen och målmaskinen Joe Pavelski ser ut att ha lämnat ett stort hål i laget som efter i Juli 2019 blev klar för spel Dallas Stars.

 

 

Speltips:

Ett lag som är målsnåla bakåt och ett lag som är målsnåla framåt. Ett underspel är därför givet och speciellt när statistik är såpass tydlig! Senast lagen drabbades samman slutade matchen 1-1. Där innan sitter spelet i 3/4 matcher. Underspelet Under 6 Mål i matchen har på förhand ett riktigt bra spelvärde och klickas till fina 1.50 hos LeoVegas!

 

 

5 Senaste:

 

Lycka till vid rygg!!